Aanmelden en inschrijven

Obs Kogerveld wil u alvast laten weten dat u van harte welkom bent. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons thuis voelt. Kinderen, ouders en leerkrachten. Met elkaar halen wij het beste uit uw kind en zorgen wij voor een plezierige schooltijd.

Inschrijven nieuwe leerling

Hieronder vindt u het inschrijfformulier van Obs Kogerveld. Wij vragen u naar een aantal gegevens van uw kind en van u als ouders/verzorgers.

Volgens de richtlijnen van het Ministerie van Onderwijs zijn alleen ondertekende inschrijfformulieren rechtsgeldig. U dient daarom dit formulier te downloaden, naar waarheid in te vullen en te ondertekenen. Alle verstrekte informatie valt onder de regeling van de wet op de privacy bescherming.

Wij zijn blij met het vertrouwen dat u stelt in onze school en u ontvangt binnen twee weken een inschrijfbevestiging.